Comfortabele en warme winterbasics van Koeka!

Heerlijk zacht, lekker warm en uiterst comfortabel, dat is de collectie baby basics uit de wintercollectie 2015-2016 van Koeka! Je bestelt deze mooie collectie heel makkelijk in de webshop van Koeka!

babypakje koeka

Deze winter komt Koeka met de Jules collectie, een collectie bestaande uit baby broekjes, shirts, kruippakjes en mutsen gemaakt uit 100% katoen met een tricot wafelpatroon. Ook het Puck babypakje met voetjes in zacht velours is onmisbaar in de garderobe van mini’s.

pyama jongens koeka

Daarnaast komt Koeka deze winter met een tweedelige Time to sleep pyjama voor flinke jongens en meisjes. Old baby pink, steel grey en soft mint zijn de trendkleuren van de collectie. Al deze items combineren erg leuk onderling, een stijlvol resultaat is verzekerd!

pyama meisjes Koeka

Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen van 0-10 jaar. ‘Kinderen zijn ons kostbaarste bezit’, aldus Koeka. ‘We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud’. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk, comfortabel en perfect afgestemd op de wereld van baby’s en kids.

Via Koeka.