Gray Label: ecologische kleding voor de kleinsten!

Gray Label: organic apparel for the little minimalist. Dit Amsterdamse merk is speciaal gemaakt voor baby’s en kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Het concept van Gray Label bestaat uit een ‘year round’ collectie van tijdloze, unisex ontwerpen van hoge kwaliteit.

gray-label-girls

De eigenaresse van het label, Emily Gray, miste na de geboorte van haar zoontje kleding met een goede prijs-kwaliteitsverhouding én niet in de knalkleuren met drukke prints waarmee de markt al is overspoeld. Bij Gray Label houden ze het graag simpel, en daar houden ze bij Orange Mayonnaise van!

gray-label

De basics zijn gemaakt van de allerachtste 100% ecologische katoen die er te vinden is. Dit om het dagelijkse draagcomfort en de draagbaarheid van de kleding te waarborgen. Aan de basic, unisex collectie wordt 2x per jaar een kleine seizoenscollectie toegevoegd die je ook bij Orange Mayonnaise kunt bestellen.

gray-label-boys

Het Gray Label team hoopt dat je kleintje de kleding met net zo veel plezier draagt, als dat zij de kleding ontworpen hebben! Je shopt deze 100% ecologische kleding bij Orange Mayonnaise!

Foto’s via Gray Label.