Nieuw van Bloomingville, de KIDS collectie!

Na de succesvolle MINI collectie voor de kleintjes heeft Bloomingville nu ook een KIDS-collectie uitgebracht voor kinderen. Die je shop je natuurlijk ook bij De Kleine Zebra! De collectie is opgedeeld in 3 sub-collecties: een collectie voor meisjes, een collectie voor jongens en een meer neutrale collectie.

bloomingville-kids-meisje

De collectie voor meisjes zit vol met schattige accessoires, mooie illustraties en meer in verschillende tinten roze. Bij De Kleine Zebra zijn ze gek op het schattige servies met gesloten oogjes en het grappige beddengoed en wij zijn dat volledig met ze eens!

bloomingville-kids-jongen

De jongenscollectie word gekenmerkt door grafische prints, sterke kleurcontrasten en atypische vormen. De jongenskamer wordt helemaal cool door de grijze kussens met print en de hilarische muurstickers met duidelijke statements. Welke stoere jongen vindt dat nou niet leuk?

bloomingville-kids-neutraal

De neutrale collectie is helemaal in de kleuren zwart-wit en bestaat uit grafische prints en grappige citaten. Onze favorieten zijn de hilarische en zeer handige opbergzakken met statements als ‘Stuff I don’t know where to put’. Neem een kijkje bij De Kleine Zebra en ontdek de Bloomingville KIDS collectie!

Via De Kleine Zebra.