Kinderkleding.nl heeft een nieuwe website!

De website van Kinderkleding.nl is in een modern jasje gestoken, vanaf nu shop je er nog overzichtelijker en dus makkelijker!

quapi

Kinderkleding.nl heeft één doel: het leukste assortiment online kinderkleding en babykleding aanbieden. De collectie kenmerkt zich door veel variatie. Modieuze en traditionele kleding, bekende en onbekende merken, kleding voor speciale gelegenheden en basics. In de webshop kun je heel gemakkelijk kinderkleding online kopen en het assortiment babykleding groeit met de dag.

kiezeltje 2016

Met de vernieuwde webshop is Kinderkleding.nl een van de leukste online baby- en kinderkleding winkels van Nederland! Het bewijs daarvan is dat ze de Thuiswinkel Award gewonnen hebben voor de beste webwinkel in de categorie babymode en kindermode.

kiezeltje

In de webshop van Kinderkleding.nl vind je babykleding voor jongens en babykleding voor meisjes, peuterkleding, kleuterkleding en kleding voor kinderen. De kleding is van onder andere de merken LoFff, Bomba for Girls, Retour Jeans, Kiezeltje, Le Chic, Lief! Lifestyle en Tumble ’n Dry.

quapi girls

Je kunt er terecht vanaf maat 50 tot en met maat 176. Naast deze bekende merken hebben ze ook goedkopere kinderkleding in het assortiment van merken zoals Quapi en Z8. Goed om te weten, in de wintersale van Kinderkleding.nl shop je nu met korting tot 60%!

Foto’s via Kinderkleding.nl