Little 10days: unexpected or simple, never regular!

Super enthousiast werden ze bij Kixx Online van de Little 10days wintercollectie. Dit merk dat ze onlangs aan hun collectie hebben toegevoegd, bestaat uit de rustige tinten grijs, wit en donkerblauw, met hier en daar een kleuraccent. Saai? Echt niet! Want de prachtige prints geven deze comfortabele items een funky twist. Deze no nonsens collectie hebben wij gelijk in onze harten gesloten.

little 10 days winter 2016

De slogan van 10Days, het label voor volwassenen, luidt: ‘Be unexpected or simple – never regular’. Deze slogan is ook van toepassing op de kindercollectie van dit merk. Ondanks dat de kleding van dit merk soms wat meer basic is, jouw kind zal er nooit gewoontjes uitzien!

little 10 days

Het leuke van de Little 10days collectie is dat de kleding zowel door jongens als door meiden gedragen kan worden. Natuurlijk zijn bepaalde items echt alleen bedoeld voor jongens of meisjes, maar over het algemeen is de Little 10days wintercollectie vrij unisex.

10 little days meisjes

De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor je de kleding onderling ook makkelijk kunt combineren. Uiteraard stijl je de look af met een paar stoere sneakers met of zonder print. Bekijk de collectie van het kinderlabel van 10days bij Kixx Online!

Via Kixx Online.