Wat een leuke collectie van KEK Amsterdam!

De tekeningen van Fiep Westendorp zijn zó mooi, dat ze een plek verdienen in iedere kinderkamer. Daarom introduceerde KEK Amsterdam een nieuwe collectie muurstickers, behang én posters met de leukste creaties van Nederlands bekendste kinderboeken illustrator.

kek amsterdam fien westendorp

Want wie wordt er niet vrolijk van Dikkertje Dap (met giraffe!), de poezen Pim en Pom of Pluk van de Petteflet in zijn rode kraanwagen op de muur? Reden voor webshop De Kleine Zebra om de collectie in hun assortiment op te nemen.

Fien Westendorp Kek Amsterdam

Met haar eigenzinnige tekentalent bracht Fien Westendorp de verhalen van onder meer Annie M.G. Schmidt en Mies Bouhuys tot leven. Veel van haar tekeningen zijn inmiddels iconen geworden, zoals Pluk van de Petteflet, Floddertje en haar hondje Smeerkees en de poezen Pom en Pim.

Kek Amsterdamj

De tekeningen van Fien Westendorp verraden een groot werkplezier en spreken nog altijd tot de verbeelding van kinderen en hun ouders. Daarom blaast KEK Amsterdam de mooiste tekeningen van Fiep nieuw leven in, als vrolijke muurdecoratie voor de baby- of kinderkamer.

Kek amsterdam petteflet

De collectie van KEK Amsterdam bestaat uit muurstickers, behang en behangranden met de leukste creaties van Fiep Westendorp, zoals retro beertjes, bootjes en autootjes. Nieuw in het assortiment zijn de posters op A2-formaat. Alles is te koop bij De Kleine Zebra!

Foto’s via KEK Amsterdam.