Smallrebel: kleding voor stoere mini-mannen !

Smallrebel is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in baby- en kinderkleding voor stoere mini-mannen. Eigenwijs en nét even anders.

noeser

Het is vaak enorm lastig om voor jongetjes leuke baby- en kinderkleding te vinden. Het is niet dat het er niet is, maar er moet vaak een enorme speurtocht voor verricht worden. Natuurlijk zijn er de bekende ketens en shops met de alom bekende baby- en kinderkleding, maar soms wil je ook gewoon iets aparts. Dan ben je bij Smallrebel aan het juiste adres!

smallrebel

Smallrebel is voortdurend op zoek naar aparte, vernieuwende merken. Momenteel hebben ze de collecties van nOeser, Small Rags, Boof en Lucky No. 7 in het assortiment. In de toekomst wordt het assortiment uitgebreid met andere toffe merken, maar alleen als deze merken vernieuwend en onderscheidend zijn.

smallrebel-com

Smallrebel zal altijd de laatste trends opzoeken. What’s hot and what’s not? Smallrebel weet het antwoord op deze vraag. Je vindt er alleen maar hippe, rebelse en stoere babykleding merken met een eigentijdse twist. Stijl je boefje in stijl, dat is de slogan die past bij Smallrebel. Van newborn tot en met maat 98. Vanaf het komende seizoen wordt de collectie uitgebreid naar de grotere maten.

Via Smallrebel.