Bij Like FLO mag alles!

Als kind wil je het liefst zelf je kleding uitkiezen. Lekker eigenwijs, dragen wat je leuk vindt, niet moeilijk doen en geen gezeur. Bij Like FLO kan dat want alle kleding uit het assortiment van dit merk matcht allemaal bij elkaar want Like FLO werkt niet met vaste setjes.

Het is kleding om in te spelen, kleding die gerust vies mag worden want Like FLO(voorheen Dress like Flo) maakt geen kleding voor de kledingkast. De kleding van Like Flo is gemaakt voor kinderen die niet graag stil zitten en de kleding zit dus ook heel comfortabel.

De nieuwste voorjaar- en zomercollectie van Like Flo mag er weer zijn. Alle trends van het seizoen zitten erin verwerkt. Leuke dierenprints, fun badges en heerlijke kwaliteiten waarin jouw kind een super zomer gaat beleven.

De collectie van Like Flo is zeer divers en bestaat uit broekjes, jurken, shirts, tunieken, vesten, broeken en leggings. Flo kiest altijd voor twee mooie, rustige basistinten. Voor de afwerking kiest Flo voor leuke, meisjesachtige details zoals strikjes of pailletten. De gehele collectie van Flo is verkrijgbaar in maat 104 t/m 164 bij deze webshops.

Via Like Flo.