Vingino wintercollectie 2017-2018: modieus, stoer en eigenzinnig

De collectie kinderkleding van Vingino deze winter is helemaal vernieuwd. Modieus, stoer en eigenzinnig, zo zou je de collectie kunnen omschrijven. Een deel van de collectie is ontworpen door stylist Danie Bles. In de ontwerpen van deze stylist voor Vingino vind je onder meer uit ruffles, military jacks, nep-leren broeken, broches en logo shirts in panterprints, veel ruitjes en sterren.

Voor de meisjes bestaat de wintercollectie van Vingino verder uit veel metallic kleuren en luxe glitters, glamour en pailletten. De Vingino jeans lijn wordt uitgebreid met een boyfriend fit met hogere taille.

De Vingino jongens gaan dit najaar en winter voor stoer, ruig en sportief. Bij de jongens collectie vind je de sfeer van echte denim fever, het thema van de wintercollectie terug. Zo wordt de toch al uitgebreide jeans collectie van dit merk uitgebreid met een jeans in diepblauwe wassing.

Een van Vingino’s grootste troeven is dat er voor elk wat wils is. En ben je geen fan van de kleding van Vingino? Dan vind je de kindertassen of schoenen van dit merk misschien wel leuk!

Via Vingino.