De nieuwe zomercollectie van Vingino stemt je vrolijk!

Bij Vingino maken ze streetwise jeans en kleding waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste stoffen, Italiaanse en vintage invloeden geven de kleding van Vingino een relaxte look waar zowel ouders als kinderen gek op zijn.

Sinds de oprichting in 2001 zijn ze bij Vingino in snel tempo uitgegroeid van een klein Nederlands denim-only bedrijf tot een wereldwijd merk dat iets te bieden heeft voor elk kind. Het allereerste product was een jeans geïnspireerd op een vintage exemplaar dat ze in Napels hadden gevonden. Tegenwoordig is de collectie een stuk groter: van jeans tot jasjes en van zonnebrillen tot schoenen.

Bij Vingono nemen ze alleen genoegen met het beste van het beste. Daarom kunnen ze met trots zeggen dat ze kleding maken die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook heel lang meegaat. Inspiratie voor de stijlvolle details vinden ze over de hele wereld. Daarnaast is hun kleding sterk genoeg om elk kinder-avontuur met gemak te doorstaan.

Vingino heeft altijd iets nieuws te bieden. Bij Vingino zijn ze continu bezig met het updaten en aanvullen van hun collectie. Op dit moment is de zomercollectie al te bestellen, de wintercollectie shop je met 50% korting!

Via Vingino.