De mid-season sale is begonnen: 20% korting op kinderkleding!

De mid-season sale is alweer in begonnen! Bij veel webshops shop je naast mooie kortingen in de outlet inmiddels ook met 20% korting op de wintercollectie van 2017. Een van de webshops waar je nu met korting tot 20% shopt is Kinderkleding-tekoop.

Kinderkleding, babykleding, schoenen, positiemode, je bestelt het allemaal online bij Kinderkleding-tekoop. Je vindt er het grootste aanbod van de grootste merken in kinderkleding. Met meer dan 150 topmerken, waaronder Vingino, Tommy Hilfiger, Retour, name it, Babyface, Mim-Pi, Tumble ’N Dry, Le Chic, Cakewalk, adidas, B.Nosy en McGregor, hebben ze voor ieder wat wils.

Hun kinderkleding komt in de maten 44 t/m 188, voor prematuren, baby’s, kinderen en tieners. Ben je op zoek naar nieuwe T-shirts, hippe broeken, een fijne jas of sweater? Bij Kinderkleding-tekoop ben je aan het goede adres! Voor de budgetshoppers heeft kleertjes.com bovendien een outlet met kortingen die oplopen tot maar liefst 70 procent. Deze outlet bestaat uit de collecties van vorige seizoenen.

Naast kinderkleding heeft Kinderkleding-tekoop ook een uitgebreid assortiment babykleding. Je vindt er o.a. de merken Babyface, Petit Bateau, name it en Imps & Elfs. Van rompertjes tot boxpakken en van babyslofjes tot hydrofiele luiers, ze hebben er alle benodigdheden voor jouw kleintje.

Foto’s via B.Nosy en Kinderkleding-tekoop.