Bij Kids Decoshop kan je op thema de mooiste kinderkamer creëren!

Webshop Kids Decoshop is in juli 2012 gestart met het verkopen van leuke en kleurrijke decoratieve artikelen om iedere kinderkamer om te toveren tot een waar kinderparadijs. De artikelen zijn met zorg voor je geselecteerd en zijn onderverdeeld in verschillende themakamers. Of het nu een prinsessenkamer of drakenkamer gaat worden, bij Kids Decoshop hebben ze voor iedereen wat wils.

Combineer muurstickers en vloerkleden met lampen, kapstokken of andere accessoires uit dezelfde lijn, zo creëer je een kinderkamer geheel in stijl! In de webshop bieden ze je artikelen aan die zijn gemaakt van duurzame materialen. De merken die Kids Decoshop in het assortiment heeft zijn o.a. Haba, Wingreen, Lilliputiens, Nino & Ideas en I’m Toys.

Kids Decoshop voegt regelmatig nieuwe merken aan hun assortiment toe om zo nog beter aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Ze bieden klanten het gemak om vanuit huis te bestellen en bieden daarbij veel service. Opvallend in het assortiment van Kids Decoshop is het grote aanbod aan kapstokken en lampen. De lampen van de merken Juul Design en Designed4kids kunnen op maat worden gemaakt voor de klant.

Tot slot willen we de aandacht vestigen op de merken Lilipinso (met prachtige artistieke muurstickers en kinderbehang) en Nattiot (tapijten, manden, kussens en andere kinderkamer decoratie) die Kids Decoshop in het assortiment heeft. Deze twee labels worden nog maar bij weinig webshops verkocht en Kids Decoshop zijn ze blij dit merk te kunnen aanbieden!

Foto’s via Kids Decoshop.