Over ons

Op KIDSwebwinkelen zoek je op MERKnaam naar de leukste webwinkels die dat merk in het assortiment hebben. Dat scheelt een hoop tijd en speurwerk! In een oogopslag zie je welke webwinkels jouw favoriete merk verkopen. Makkelijker webwinkelen voor kids kan niet!

Kinderkleding van Lief!
Na het succes van ‘grote zus’ WOONwebwinkelen, online gegaan in 2010, volgde KIDSwebwinkelen het jaar daarop. Ook deze website heeft als uitgangspunt het realiseren van een overzichtelijke website voor een duidelijke doelgroep. Dit overzicht is gecreëerd door op merknaam naar webwinkels te kunnen zoeken die dat merk in het assortiment hebben. De doelgroep voor deze website spreekt voor zich: (aanstaande) ouders met jonge kinderen. Zij zullen op deze website vinden waar ze online naar op zoek zijn: merken en webwinkels die accessoires voor kinderkamers, speelgoed en/of kinderkleding in het assortiment hebben.

Accessoires van BIbelotte en RescuedDeze website is constant in verandering doordat er regelmatig nieuwe merken toegevoegd worden aan het merkenoverzicht. Onder deze nieuwe merken worden uiteraard weer nieuwe webwinkels vermeld dit het merk in hun assortiment hebben. Op onze actiepagina staan altijd verschillende webwinkels vermeld die een leuke kortings- of andere actie hebben.

Accessoires van Bibelotte en HeicoTenslotte: op de homepage van KIDSwebwinkelen vind je ons blog. Op dit blog komen, naast nieuwtjes van de merken, ook leuke webwinkels in the picture te staan. Webwinkels waarvan wij vinden dat ze een bezoek waard zijn! Ben je ook geïnteresseerd in woonaccessoires? Kijk dan ook eens op WOONwebwinkelen. Op deze website kan je overzichtelijk op MERKnaam zoeken naar webwinkels met woonaccessoires in het assortiment!

Je kunt ons ook volgen via Twitter.