Tarieven

Accessoires op merknaam vind je op KIDSwebwinkelenVanaf 25 euro per jaar kan je al meeprofiteren van de vele bezoekers die KIDSwebwinkelen (het zusje van WOONwebwinkelen)heeft en staat je webshop met banner vermeld op onze site. Alle verschillende manieren om vermeld te worden op onze website hebben we hieronder op een rijtje gezet. Wil je ervaringen van andere deelnemers (webwinkels) op KIDS- en WOONwebwinkelen lezen, bezoek dan onze referentiepagina.

Onder de tabel worden de diverse mogelijkheden voor plaatsing toegelicht. Nieuw per juli 2012 zijn de zgn. package deals!

Plaatsing (toelichting onder tabel) Per jaar
1) Basisvermelding incl. 1 actie € 25
2) Banner op merkpagina korting: zie onder € 15
3) Banner in rechterkolom € 50
4) In the picture incl. 1 actie € 50
5) Op actiepagina minimaal 3 € 5
6) Package deals nieuw! zie onder1) Basisvermelding op de pagina KIDSwebwinkels
Een basisvermelding is de start voor elke webwinkel op onze site en noodzakelijk voor elke andere vermelding. Een basisvermelding houdt in een vermelding van je webwinkel op de deelnemerspagina. Je webwinkel wordt in deze lijst opgenomen met banner en korte omschrijving van je webwinkel en/of merken die je verkoopt. De kosten van een basisvermelding zijn € 25,– per jaar. Inbegrepen: het maken van een banner op maat (indien gewenst) en het plaatsen van één actie op onze actiepagina. Als je eenmaal een basisvermelding hebt en dus deelnemer van KIDSwebwinkelen bent kan je je pakket uitbreiden.

2) Je webwinkel met banner onder een merknaam
De kosten van de plaatsing van je banner een merknaam bedraagt € 15,– per merk waaronder je webwinkel geplaatst wordt. Bij de plaatsing van de banner van je webwinkel onder 5 merken of meer krijg je 20% korting en betaal je dus slechts 12 euro per merk op jaarbasis. Klik hier voor een voorbeeld van een merkpagina met banners. De banners op een merkpagina verspringen willekeurig bij elke pageview.

3) Je banner in de rechter kolom van onze site
De kosten voor een banner in de rechter kolom van onze site zijn € 50,– voor een jaar. De banners die in de rechterkolom staan blijven altijd in beeld, op welke pagina van onze site men zich ook bevindt. De positie van de banners in de rechterkolom verspringt willekeurig met elke pageview.

4) Je webwinkel ‘in the picture’ op ons blog (homepage)
Voor € 50,– kan je webwinkel een week lang op de homepage van KIDSwebwinkelen staan. Na een week verschuift dit bericht een plaats naar beneden om vervolgens pas na 10 weken te verdwijnen van de homepage. Een unieke manier om je webwinkel een lange tijd onder de aandacht van de vele bezoekers van KIDSwebwinkelen te brengen. Een blogartikel bestaat uit een redactioneel stukje over je webwinkel in combinatie met minimaal 3 foto’s. Inbegrepen: een actieplaatsing op onze actiepagina. Klik hier voor een voorbeeld.

5) Je webwinkel met (kortings)actie op de actiepagina
Voor € 5,– per keer kan je webwinkel met een (kortings)actie op de actiepagina verschijnen. Een pakketje van 3 acties kost € 15,– Je hebt dan een jaar na betaling de tijd om de acties (per mail) aan te melden. Je actie verschijnt met een korte omschrijving op onze actiepagina met een banner en link naar je webwinkel. De actie verdwijnt van de pagina na als de actietermijn (max. 6 weken) verlopen is. Uit onze statistieken blijkt dat de actiepagina erg goed wordt bekeken door bezoekers van KIDSwebwinkelen!

6) Nieuw: PACKAGE DEALS!
De ervaring heeft inmiddels geleerd dat webwinkels die ‘goed beginnen’ op KIDSwebwinkelen de meeste bezoekers in hun webwinkel krijgen. Wil je ook een vliegende start maken op KIDSwebwinkelen? Kies dan voor een van onderstaande package-deals! Wil je je banner ook op bepaalde merkpagina’s vermeld zien, dan moet je die kosten bij het desbetreffende pakket optellen.

PAKKET 1
– basisvermelding op pagina KIDSwebwinkelen
– banner in rechterkolom of ‘in the picture’

Normale kosten van pakket 1 zijn € 75,– per jaar, als package deal betaal je € 65,– per jaar.

PAKKET 2
– basisvermelding op pagina KIDSwebwinkelen
– banner in rechterkolom of week lang ‘in the picture’
– pakketje van 3 acties

Normale kosten van pakket 2 zijn € 90,– per jaar, als package deal betaal je € 75,– per jaar.

PAKKET 3
– basisvermelding op pagina KIDSwebwinkelen
– banner in rechterkolom en week lang ‘in the picture’
– pakketje van 3 acties

Normale kosten van pakket 3 zijn € 140,– per jaar, als package deal betaal je € 100,– per jaar.

Wil je je webwinkel aanmelden? Klik dan hier!

Bovengenoemde tarieven zijn geldig vanaf 1 juni 2012.