ScanLiv: Scandinavian lifestyle for kids!

Een leuke nieuwe webwinkel is online gegaan: ScanLiv! Een webwinkel met allemaal leuke Scandinavische lifestyle producten voor kinderen in het assortiment.

Scandinavische accessoires bij Scanlive

Het aanbod van ScanLiv bestaat uit speelgoed, meubels, accessoires voor de kinderkamer, beddengoed, servies en meer. Alles is geselecteerd op origineel design, duurzaamheid en kwaliteit. Stuk voor stuk kleurrijke producten waar je vrolijk van wordt.

Accessoires van Sebra bij Scanliv

Met merken als Sebra, RoomMate, PlaySam, Design Letters en Rie Elise Larsen is het aanbod van ScanLiv heel divers te noemen. Van pasteltinten tot felle kleuren, gemaakt van hout, plastic, staal, stof en papier. Alles uniek en met een andere uitstraling. Eind oktober is ook het Noorse merk Blafre Design bij ScanLiv te verkrijgen.

Scandinavian lifestyle for kids, SCANliv!

Veel producten uit het assortiment van ScanLiv zijn handgemaakt en een deel is zelfs bekroond met een Design Award. Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar ScanLiv en profiteer van de openingsactie. Met kortingscode ‘kidsweb’ ontvang je 10% korting op de gehele collectie. De actie loopt t/m 14 november 2011.

Foto’s via ScanLiv.