2013 in met de Vier- en Versierkalender

Begin het nieuwe jaar georganiseerd en leuk met de Vier- en Versierkalender 2013 van Gezinnig. Met deze kalender maar je er in 2013 een feestje van! Allereerst is het gewoon een superhandige en overzichtelijke kalender. Elke maand staat op 2 grote vellen en ieder gezinslid heeft een eigen symbooltje.

Daarnaast staan er leuke weetjes in over alle feestdagen. Want hoe zat het ook alweer precies met Sint-Maarten? En waarom vieren we Dierendag en eten we versierde eieren met Pasen?

Het allerleukste aan de Vier- en Versierkalender van Gezinnig zijn de 17 grote knutselvellen. Zelfs kinderen die normaal gesproken geen knutselhelden zijn krijg je ermee aan het fröbelen! Met stip op nummer 1 staat ‘prinsesje-prik’, een variatie op ezeltje prik.

De Vier- en Versierkalender helpt je om grip te houden op het, soms hectische, gezinsleven. Deze maandplanner mag niet ontbreken in een druk gezin! De kalender is ontworpen door Gezinnig.

Gezinnig is niet alleen een webwinkel met zinvolle producten en inspiratie om de boel thuis lekkerder te laten draaien. Ze ontwerpen zelf ook van alles om het gezinsleven makkelijker en leuker te maken. Kijk voor inspiratie op de website van Gezinnig!

Foto’s via Gezinnig.