Al je Favourite Things verzameld in een webshop!

Dat is het idee achter Favourite Things: de leukste kinderkleding en hebbedingen bij elkaar verzameld in een webwinkel! Annelies, eigenaresse van Favourite Things en moeder van een tweeling, gaat graag op zoek naar leuke, vrolijke en duurzame kinderkleding.

Op haar zoektocht heeft ze veel mooie merken gevonden die ook nog eens rekening houden met het milieu, iets wat zij ook belangrijk vindt. Door veel rond te neuzen op het web en in de stad, kwam ze steeds weer wat nieuws tegen. Niet alleen kinderkleding maar ook net dat ene, aparte, speciale cadeautje voor een vriend of vriendin.

Wat zou het toch handig zijn wanneer al die mooie en favoriete spullen van Annelies, in één webwinkel bij elkaar gebracht zouden worden… En voilà, het idee voor Favourite Things was geboren! In haar webshop biedt ze haar favouriete merken aan, zoals L’Asticot, Ej Sikke Lej, AlbaBabY, Smafolk en EBBE.

Bekijk dus snel de website van Favourite Things, wij zijn benieuwd of je net zo’n fan van de door haar samengestelde assortiment bent als wij!

Om de opening van Favourite Things te vieren is er de hele maand november een leuke openingsactie, bekijk hiervoor onze actiepagina!

Foto’s via Favourite Things.