Mooie lampen voor baby- en kinderkamers

Zoek je een babylamp, kinderlamp of tienerlamp? Dan ben je bij Kleinlicht aan het goede adres. Ze hebben een uitgebreide collectie aan mooie, lieve, warme, design en tot de verbeelding sprekende kinderlampen. Groot is het aanbod in lampen van het Nederlandse label Little Dutch!

Kinderlampen van LIttle Dutch

Naast stoffenlampen van katoen en organza (zowel hang- als wandlampen) heeeft Kleinlicht Disney lampen, rijstlampen, metalen en kunststof kinderlampen in het assortiment.

Lampen voor kinderkamers van Little Dutch

Een goede sfeer is belangrijk ik een baby- of kinderkamer. Verlichting kan hiervoor zorgen. Je kind(je) speelt en slaapt lekkerder in een ruimte waarin hij of zij zich thuis voelt. De hier getoonde lampen uit de collectie van Little Dutch kunnen daartoe bijdragen.

Assortiment lampen Little Dutch

Bij de inkoop van de baby- en kinderlampen hanteert Kleinlicht enkele belangrijke criteria: de kinderlampen of kinderlampjes moeten zo leuk zijn dat ze ze zelf ook zouden willen ophangen en de kwaliteit moet goed zijn.

Lampen van Little Dutch

Daarom worden alle kinderlampen door Kleinlicht gecontroleerd als ze binnenkomen in het magazijn. Iedere kinderlamp in deze webwinkel voldoet aan alle van toepassing zijnde Europese richtlijnen.

Foto’s via Kleinlicht.