Bengh per principesse – winter 2012/2013

Het altijd inspirerende merk Bengh weet je ieder seizoen weer te verrassen. Ook de wintercollectie 2012 is er weer een met prachtige kleuren en bijzondere details.

Bengh winter 2012

Het Nederlandse Bengh per principesse heeft sinds 1999 de Europese markt veroverd en is inmiddels ook een succes in Nieuw Zeeland, Azie en het Midden Oosten. Het merk met echte meisje-meisje kleding is niet meer weg te denken in de kindermode!

Meisjeskleding Bengh winter 2012

De stijl van Bengh is een combinatie lief, stoer, klassiek en hip. Juist deze combinatie maakt Bengh uniek. Bengh maakt veel gebruik van diverse dessinstofjes. Je kan het daardoor zo bont maken als je wilt, maar ook als je het rustiger wilt houden heeft Bengh prachtige items in de collectie.

Collectie winter 2012 Bengh

De wintercollectie 2012/2103 bestaat uit veel jurkjes, rokjes, shirts met grappige opdrukken, vesten, maillots, leggings en broeken. De kleding van Bengh is online o.a. te bestellen bij Kixx-Online en Amazing Kids.

Neem een kijkje bij deze webwinkels en laat je weer verrassen door de ontwerpers van Bengh. Bengh is hip, Bengh is stoer, Bengh is lief, Bengh is Bengh!

Foto’s via Bengh.