(Dé) KidsWinkelonline!

KidsWinkelonline.nl: dé KidsWinkel online? Dat is wel het doel! Vorig jaar is deze webwinkel opgericht met als uitgangspunt een uitgebreid aanbod van originele kinderkameraccessoires, uniek en leeraam speelgoed en cadeaus voor kinderen.

Houten scooters van Janod

Het streven is een assortiment samen te stellen dat niet bij standaard speelgoedzaken te verkrijgen is. Op die manier wil KidsWinkelonline.nl zich de komende jaren ontwikkelen tot één van de beste online winkels voor kinderen van 0 – 12 jaar.

KidsWinkelonline op KIDSwebwinkelen

Het assortiment wordt maandelijks uitgebreid met artikelen van bekendere merken (zoals bijvoorbeeld de hierboven afgebeelde houten scooters van Janod en artikelen van MisMamas) en zeker ook minder bekende merken zoals Calafant en Kids Concept.

Kartonnen droomwereld van Calafant

Calafant maakt kartonnen droomwerelden die kinderen zelf in elkaar kunnen knutselen en daarna decoreren. Kids Concept biedt unieke productseries met interieurartikelen en cadeau’s voor kinderen in de leeftijd van 3-9 jaar.

Het assortiment van KidsWinkelonline.nl zal in 2012 vooral worden uitgebreid met speelgoed dat de creativiteit van kinderen stimuleert en/of waardoor kinderen zich kunnen ontwikkelen. In de gaten houden dus, die webwinkel!

Foto’s vía KidsWinkelonline.nl.