Het heerlijke gevoel van Gras Onder Je Voeten

Wat een heerlijk gevoel is dat, het het gevoel van gras onder je voeten… We moeten er helaas nog even op wachten maar een bezoekje aan webwinkel Grasonderjevoeten kan je hetzelfde blije gevoel geven!

Een paar maanden geleden besloot Sonja haar droom uit te laten komen en startte met Grasonderjevoeten. Crisis of geen crisis, voor Sonja wass het dé tijd!

Wat ze wilde gaan verkopen was niet alleen duidelijk, maar ook heel simpel: alles waar ze zelf blij van wordt. Van mooie babykleding tot tassen, van kaarten tot huidverzorgingsproducten.

Bij de inkoop van haar artikelen probeert Sonja zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Veel producten zijn bijvoorbeeld gemaakt van 100% biologisch katoen of gerecycled materiaal.

Met Grasonderjevoeten heeft Sonja verschillende nieuwe merken in Nederland geïntroduceerd, zoals Silly U, Wildhorse Press, Zuzu Toys en de tassencollectie van Apple&Bee.

De webshop Grasonderjevoeten brengt het vrolijke voorjaarsgevoel bij je in huis, zelfs in de winter! Ben je nieuwsgierig geworden naar deze webshop? Bezoek dan snel de website en bekijk het unieke assortiment!

Foto’s via Grasonderjevoeten.