Kraamkado.nl: praktische kado’s voor moeder en kind

Hoe makkelijk kan het zijn als je op zoek bent naar een geschikt kraamkado? Gewoon even kijken bij Kraamkado.nl!

Deze webwinkel heeft alleen maar praktische kraamkado’s voor zowel kind als moeder in het assortiment. Je vindt er de liefste knuffels, de zachtste wikkeldekens, de zachtste knuffeldoekjes en prachtige speelkleden.

Knuffels en doekjes van Sigikid

Het speelgoed van Sigikid is altijd knuffelzacht. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit en zo ontworpen dat zij de fantasie van het kind stimuleren. De gekke materialen, vrolijke kleuren en soms humoristische uitdrukkingen zijn echte eyecatchers in iedere baby- en kinderkamer, een reden voor Kraamkado.nl om Sigikid in het assortiment op te nemen.

Knuffels van Happy Horse

Ook verkrijgbaar bij Kraamkado.nl: Happy Horse. Dit label is de grondlegger van de eigenwijze, fleurige, zachte knuffeldieren. Ze ontwerpen met gevoel voor humor knuffels en knuffeldoekjes die zich onderscheiden van hun soortgenoten in uitstraling, kleur en karakter.

Knuffels van Snoozebaby

De artikelen van Snoozebaby die je bij Kraamkado.nl kan bestellen zijn niet alleen vrolijk, schattig en hip om te zien. Door de vele gekleurde en van grootte verschillende labels bevorderen ze ook de tastzin en de fijne motoriek van kinderen.

Foto’s via Kraamkado.nl