Ontdek het Nederlandse label Fair and Cute

Vernieuwend, anders, creatief en handgemaakt. Dat zijn een aantal van de eigenschappen van de producten van het Nederlandse label Fair and Cute.

Accessoires van Fair and Cute

Het label is ontstaan uit de behoefte aan functionele producten die je nodig hebt wanneer je kinderen krijgt. Maar deze producten moeten volgens Fair and Cute niet alleen functioneel zijn; ze moeten tevens je interieur verfraaien.

Fair and Cute accessoires

De producten van Fair and Cute worden fairtrade met de hand gemaakt door vrouwen in Nepal. De vrouwen verdienen een eerlijk loon en werken onder goede omstandigheden. Moeders mogen jonge kinderen meenemen naar hun werk en ook thuiswerken is mogelijk.

De fabriek voorziet tevens in een deel van hun zorgverzekering en een scholingsprogramma voor hun kinderen. Op deze wijze kunnen vrouwen moeder zijn én een inkomen genereren. Kortom: mooie en functionele artikelen die tegelijkertijd een mooi doel ondersteunen!

De artikelen van Fair and Cute zijn o.a. verkrijgbaar bij Babypark waar het deze week actieweek is met hoge kortingen op werkelijk alles wat je nodig hebt voor baby’s en jonge kinderen. Kijk voor info op onze actiepagina!

Informatie en foto’s via Fair and Cute.