Zee & Zo: beach wear ever you go!

Nu de zon zich eindelijk laat zien staat deze week het merk Zee & Zo in the picture. Dit Nederlandse label ontwerpt prachtige zwemkleding voor baby’s en kinderen. Sprekende kleuren en leuke prints zijn de kenmerken van de collecties van Zee & Zo.

Badkleding van Zee & Zo

De zwemkleding is prachtig afgewerkt en heeft vaak leuke details zoals zakjes en strikjes op de badpakken en bikini’s voor meisjes. De jongenslijn is stoer met mooie prints en uitgevoerd in sprekende kleuren. Naast echte badkleding ontwerpt Zee & Zo ook beachwear zoals mooie strandjurkjes, korte broeken, hemdjes en t-shirts.

Strandjurkjes, bikini's en zwembroeken van Zee & Zo

Zee & Zo heeft ook leuke drijfpakjes voor jongens en meisjes. De drijfpakjes van Zee & Zo zijn ontworpen om de veiligheid van kinderen in het water te vergroten, ideaal voor kinderen die nog niet goed kunnen zwemmen. Dat kinderen met drijfpakjes aan altijd onder toezicht van een volwassene moeten blijven spreekt voor zich.

Zwembroeken en bikini's van Zon & Zee

Beachwear van Zee & Zo is verkrijgbaar bij diverse webwinkels, klik hier voor een overzicht. Bij een aantal van deze webwinkels, onder andere bij Pucks Online, is Zee & Zo nu extra aantrekkelijk geprijsd!

Foto’s via Zee & Zo.