Bofashion, voor de leukste en hipste kinderkleding

Bofashion: wat ooit begon als minuscuul webshopje aan huis, via marktplaats nota bene, is vandaag de dag uitgegroeid tot een gerenommeerd webshop met daarbij een mooie fysieke winkel in Landgraaf.

Patrick Klein, de man achter Bofashion, had zelf nooit gedacht dat zijn passie voor kinderkleding tot een serieuze business zou leiden. Laat staan eentje die maar liefst meerdere keren bijna letterlijk uit zijn voegen groeide.

Een zolderkamer, een klein stenen winkelpandje in Landgraaf, Bofashion heeft het allemaal meegemaakt. En nu zit Patrick Klein met zijn team in een prachtig nieuwbouwpand waar webshop én winkel via een innovatief online systeem perfect in elkaar overlopen.

Bij Bofasion heb je de keuze uit een groot assortiment nieuwe collecties baby-kinderkleding en tienerkleding van bekende en exclusieve merken zoals Vingino, Blue Rebel, Mim-Pi, Carbone, Bjorn Borg, Mexx en veel andere merken. Naast kleding hebben ze ook schoenen, tassen sieraden en andere accessoires in het assortiment.

Leuk: Bofasion is jarig trakteert daarom deze week op cadeaubonnen! Kijk voor meer informatie hierover op onze actiepagina.

Foto’s via Bofashion.