Claesen’s kinderkleding bij Zoem Kidsfashion

Claesen’s is een Nederlands kledingmerk, dat in 1993 werd opgericht door drie Amsterdamse vrienden. Het merk was aanvankelijk gericht op ondergoed, maar heeft haar collectie flink uitgebreid met slaapmode, badmode en kleding voor vrouwen, jongens, meisjes en baby’s.

Claesen’s wordt nu wereldwijd in meer dan 1000 winkels verkocht en staat bekend om haar superieure kwaliteit en goede prijzen. Ook Zoem Kidsfashion vindt dat de basic collectie van Claesen’s niet in je kledingkast mag ontbreken.

De basiscollectie van Claesen’s bevat onmisbare items. Zoem Kidsfashion heeft ook de collectie ondergoed van Claesen’s Baby in de collectie opgenomen. Dit is ondergoed om in gezien te worden!

De leukste prints en vrolijke kleuren komen voorbij. Rompertjes met Hawaï-print, jurkjes met polka-stippen, kimono’s, broekjes met legerprint, het is allemaal super leuk! Claesen’s biedt overigens ook super lieve zwemkleding voor baby’s, met kleurrijke badpakjes, bikini’s en zwembroekjes.

Naast de basiscollectie brengt Claesen’s meerdere keren per jaar een seizoenscollectie uit. Bekijk de kleding van het merk Claesen’s en andere leuke kinderkleding op de website van Zoem Kidsfashion!

Foto’s via Claesen’s.