De trend voor herfst en winter 2013: camouflage!

Caamouflageprints en camouflagekkleuren maken opnieuw een ware comeback deze herfst en winter! Je ziet ze op verschillende manieren terug in de wintercollecties van o.a. Cost:bart, Scotch R’Belle, Outfitters Nation, Gsus en Vingino bij Kixx Online!

Van een winterjas of legging in armygroen of roze camouflage-print tot subtiele details op de sneakers, broeken of sweaters. Je vindt voor ieder wat wils bij Kixx Online.

De ontwerpers van de diverse kledingmerken hebben zich duidelijk laten inspireren door de uniformen uit het leger. Hoewel de kleding is gebaseerd op prints uit het leger hebben sommige merken ook gebruik gemaakt van wat frissere kleuren. De kleding met camouflageprints is bij Kixx Online verkrijgbaar voor jongens, meiden en ook voor baby’s!

Voor de camouflage trend geldt: zorg dat je de juiste basics in huis hebt. Denk hierbij aan een zwarte legging, panty of skinny broek, deze combineren mooi met de camouflageprints en kleuren. Ook voor deze basics ben je bij Kixx Online aan het juiste adres. Je bestelt er op het moment overigens met 75% korting kleding van de wintercollecties 2012/2013!

Foto’s via Kixx Online.