Een buidel wat? Een buidelsling!

‘Een buidelsling, wat is dat?’, zul je je misschien afvragen. Een kijkje bij webshop Buidelsings & Meer en je weet er alles van!

Een buidelsling is de meest eenvoudige babydrager die er is. Klein, compact dus handig om mee te nemen. Ideaal als je een baby of dreumes bij je wilt hebben, maar toch je handen vrij wilt hebben om even iets te doen.

Met een buidelsling kun je een kindje vanaf ongeveer 6 maanden tot ongeveer 3 jaar voor tegen je buik en/of op je heup dragen. Je slaat ‘m zo om en je bent klaar. Je hoeft niet te knopen of te verstellen, en dat is toch echt wel een voordeel in vergelijking met de draagdoeken die we allemaal wel kennen.

Ook indien je vind dat een voorgevormde babydrager teveel ruimte inneemt is een buidelsling van webshop Buidelsings & Meer misschien wel wat voor jou!

Bij Buidelsings & Meer hopen ze dat de buidelsling net zo bekend wordt bij de Nederlandse moeders als de pouch sling in Amerika al jaren is. Het is een perfecte toevoeging aan de draagdoek collectie van ervaren “draagmoeders” en een perfecte combi met de wandelwagen (of fiets) voor onervaren dragers!

In de webshop Buidelsings & Meer vind je naast buidelslings ook leuke zonnehoedjes, babycapes en nog veel meer leuk babyspul.

Foto’s via Buidelsings & Meer.