KidzKadooz: handgemaakte, unieke (kraam)cadeau’s!

Op zoek naar een leuk en vooral uniek (kraam)cadeau? Kijk dan eens bij KidzKadooz! Bij deze leuke webwinkel vind je handgemaakte en dus unieke producten zoals bijvoorbeeld vlaggetjes met naam van de baby, prachtige boxkleden, speelkleden en verschoonmatjes.

Alle producten kunnen op maat gemaakt worden, overleg over de te gebruiken stofjes is altijd mogelijk. Want maatwerk, dat is de specialiteit van KidzKadooz! De box- en speelkleden van KidzKadooz zijn heerlijk zacht, kleurrijk en mooi afgewerkt.

De verschoonmatjes van KidzKadooz zijn superhandig voor onderweg. Je neemt ‘m mee als klein tasje met daarin schone luiers. Waar je ook bent, je kleine ligt altijd lekker schoon tijdens het verwisselen van de luier.

Toppers uit het assortiment van KidzKadooz zijn de vlaggetjes met naam. Niet alleen leuk als kraamcadeau, maar later ook leuk als verjaardagslinger of slinger voor op de kinderkamer te gebruiken. De vlaggetjes zijn te personaliseren en ook op maat te maken met stoffen naar keuze. Ze worden snel geleverd, ideaal dus als je snel een cadeautje nodig hebt!

Naast de handgemaakte artikelen is KidzKadooz officieel dealer van Little Dutch. Bijna de gehele collectie is te bestellen KizKadooz. Kijk voor 10% korting op het hele assortiment van KidzKadooz op onze actiepagina.

Foto’s via KidzKadooz.