Kinderkamer veranderen? Geen probleem met Love Mae muurstickers!

Kinderen zijn zo veranderlijk als het weer. Vandaag willen ze een roze kamer, voordat je er erg in hebt is paars hun lievelingskleur en zouden ze toch wel heel graag een paarse kamer willen…

Maak het jezelf niet moeilijk, houd de muren neutraal van kleur en verander de sfeer met herbruikbare muurstickers! Om regelmatig verven of behangen te voorkomen zijn deze stickers de ideale oplossing.

Neem nou bijvoorbeeld de prachtige herbruikbare muurstickers van het Australische merk Love Mae, te bestellen bij Altijd Leuk. Deze stickers zijn gemaakt van textiel wat ze een extra luxe uitstraling geeft. Je kan ze keer op keer gebruiken en verplaatsen. De kleefkracht blijft en ze plakken ook nog eens op bijna elke ondergrond, bijvoorbeeld ook op glasvezelbehang.

Er zijn bij webshop Altijd Leuk talloze originele ontwerpen beschikbaar voor zowel de jongens-, als de meidenkamer! De aankleedpop sticker valt bij veel meisjes in de smaak. Aan het waslijntje hangt de kleding waarmee ze zelf haar favoriete poppenoutfit kan samenstellen.

Love Mae maakt een mooi product waarmee je de kinderkamer omtovert tot een veilige rustige plaats voor je kids. Bekijk het uitgebreide assortiment muurstickers van Love Mae dat Altijd Leuk in het assortiment heeft!

Foto’s via Altijd Leuk.