Kleurrijk en vrolijk, dat is Kleurmeester!

Voor jongens en meisjes, van de allerkleinsten tot de allergrootsten, bij Kleurmeester vind je spullen met sfeer en karakter!

Bij Kleurmeester maken en verkopen ze alleen producten die iets speciaals hebben. Hun voorliefde voor kleur, textuur en materiaal in spannende combinaties zorgt voor een levendige en verfrissende sfeer.

De mix van vakmanschap, passie en eigen ontwerp zorgen voor een unieke collectie kussens, meubels, kleingoed stoffen en op maat producten. Kleurmeester producten moeten passen bij wat je al in en om het huis aan moois hebt. Ze moeten elkaar aanvullen en samenhang creëren.

De collectie is voortdurend in beweging, maar de stijl van Kleurmeester staat als een huis: kleurrijk, vrolijk, sterk en toch betaalbaar.

De prachtige gordijnen van Kleurmeester willen we niet ongenoemd laten. Met deze kleurrijke en frisse gordijnen haal je sfeer en karakter in huis én voeg je een vrolijke noot toe aan wat je al aan moois hebt. Ze maken bijvoorbeeld de kinderkamer nét even anders. Bezoek Kleurmeester en laat je inspireren!

Foto’s via Kleurmeester.