LoFff 2013: come fly with me – nu bij KidsIndustry!

KidsIndustry is een webshop met kinderkleding voor kleurrijke kids. Met veel zorg heeft KidsIndustry een merkenpakket samengesteld.

Het gekozen assortiment biedt voor elk wat wils: van héél stoer tot héél lief, van héél kleurig tot héél rustig, van héél hip tot héél klassiek. Op de bijgaande foto’s een deel van de zomercollectie 2013 van LoFfF, ook verkrijgbaar bij KidsIndustry.

Het Nederlandse label LoFff ontwerpt en produceert hun kleding helemaal in eigen hand. Ze bepalen zelf hun kleurengebruik, onafhankelijk van de trendboeken. Ook het ontwikkelen van dessins en het printen van de stoffen doet LoFff vervolgens zelf.

De ontwerpen worden nog gewoon met de hand getekend, met als gevolg dat de kledingstukken vanaf het allereerste stadium een ziel hebben en nooit plat worden.

Het hele proces echt in eigen hand dus bij LofFf! En dat zie je als je een LoFff collectie bekijkt. Iedere nieuwe collectie heeft een eigen thema. Dat van zomer 2013 luidt: come fly with me. Dit thema is duidelijk terug te vinden is in de kleding, de kleuren en de prints.

Naast LoFfF vind je bij KidsIndustry o.a.: Design Heroes, S&D le Chic, Paul Frank, Molo, Joe Color, Desigual, Doerak, Kidz-Art, Salty Dog, Quapi, Vinrose en American Outfitters. Nieuw in het assortiment: Pepe Jeans, B.By Bridget, O’Chill en PomPom.

Foto’s via KidsIndustry en LoFff.