Love, Peace & Joy: kleding met een vleugje retro

Love, Peace & Joy is een webshop met niet alledaagse merken kinderkleding. Een beetje retro, maar toch helemaal hip! Met merken als het Nederlandse 4funkyflavours waarvan je op bijgaande foto’s een deel van de nieuwe collectie ziet.

Daarnaast vind je bij Love, Peace & Joy de Deense merken AlbaBaby, Smafolk en Katvig. Naast kinderkleding heeft deze webwinkel een wisselend assortiment leuke cadeautjes in elke prijsklasse.

Love, Peace & Joy heeft ook een eigen label T-shirts in de maten 92/98 t/m 164/170, allemaal ‘Limited Editions’ dus slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. Het is een stoere lijn met vintage prints, met de kwaliteit van nu.

Per verkocht T-shirt wordt er € 5,00 gedoneerd aan Make A Wish (voorheen Doe Een Wens). Make A Wish vervult de liefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte en daar draagt Love, Peace & Joy graag een steentje aan bij.

Bij Love, Peace & Joy kun je shoppen in een haast gezellige sfeer in een prachtige webshop. Je beleeft er nog het persoonlijke contact, de service is hoog en er wordt veel aandacht besteed aan het samenstellen en een snelle bezorging van de pakketjes.

Een blij gevoel achterlaten én een stukje nostalgie doorgeven, dat is wat Love, Peace & Joy wil! Love, Peace & Joy heeft voor de bezoekers van KIDSwebwinkelen een leuke actie, kijk daarvoor op onze actiepagina.

Foto’s via Love, Peace & Joy.