Mooi beddengoed (en bed!) van het Deense merk Sebra

Het Deense merk Sebra heeft haar collectie met opdrukken van bosdieren uitgebreid. Het beddengoed, de slaapzakjes, grote slabben en aankleedkussens worden voortaan bewoond door uiltjes, vosjes, slakken en hertjes, rechtstreeks uit het Sebra bos!

De nieuwe collectie is aangepast aan het reeds bestaande assortiment en zijn nu uitgevoerd in de twee trendkleuren turquoise en fuchsia. De nieuwe items zijn prachtig te combineren met de andere leuke hebbedingen uit het assortiment van Sebra.

Denk daarbij aan de mooie hang- en tafellampen, de vloerkleden, kussens, opbergdozen en de schattige poefjes… De nieuwe kleuren passen mooi bij de pasteltinten waarin de producten van Sebra doorgaans zijn uitgevoerd.

Dit is een prachtig handgemaakt houten bed dat meegroeit met het kind zodat het bed tot wel 7 jaar mee kan. De zijkanten van het bed kun je naar beneden schuiven, maar je kan ze er ook helemaal uithalen.

Het bed is in vele kleuren te krijgen zodat er altijd wel eentje van jouw smaak bij zit. Met het nieuwe beddengoed van Sebra erin is het bed een eyecatcher in elke baby- en kinderkamer! Sebra artikelen bestel je bij deze webwinkels.

Foto’s via Sebra.