Ninie: hippe, kleurrijke en fairtrade kleding

Ken jij Ninie kinderkleding al, de webshop met hippe, kleurrijke, eerlijk geproduceerde kleding voor meiden vanaf 3 maanden tot 10 jaar? Deze webshop is beslist een bezoekje waard!

Ninie verkoopt sinds 2011 haar eigen kledinglijn met jurkjes, t-shirts, leggings, jurkjes en rokjes in effen kleuren maar ook in vrolijke prints. De t-shirts en leggings zijn gemaakt van 100% organic katoen.

De spijkerrokjes zijn gemaakt van hoogwaardig denim en hebben een goede pasvorm. Alle kleding wordt eerlijk geproduceerd, er komt geen kinderarbeid aan te pas. Het bijzondere van Ninie kinderkleding is dat bijna alle kleding in setjes te koop is.

Wanneer je een setje koopt krijg je altijd 10% korting. Naast het eigen label verkoopt Ninie hippe kinderkleding van o.a. de merken Claire.DK, Design Heroes, Frugi, Heppiedi, Keedo, Mala en Pippi.

De webshop Ninie heeft tot doel om inspirerend, leuk, gezellig en vrolijk te zijn voor de klanten waar je met veel plezier online kunt winkelen.

Bij je bestelling krijgt je altijd een cadeautje erbij voor jezelf of voor de kleine meid. Bovendien pakt Ninie kinderkleding je bestelling altijd vrolijk in. Winkelen bij Ninie is altijd een feestje!

Foto’s via Ninie.