Tiny Heroes: ster in kinderbeddengoed!

Bij Tiny Heroes verkopen ze het mooiste beddengoed. Onlangs hebben ze de prachtige Koeka collectie aan het assortiment toegevoegd. De collectie van Koeka kenmerkt zich door het gebruik van diverse heerlijk zachte stoffen als badstof, teddy en tricot.

Bij Tiny Heroes kan je terecht voor de gehele Koeka collectie op slaap en verzorgingsgebied. Het beddengoed van Koeka is van zeer goede kwaliteit en afgewerkt met prachtige borduursels en mooie bandjes.

Naast de lakens en dekens van Koeka ontbreken bij webwinkel Tiny Heroes natuurlijk ook de bijpassende aankleedkussenhoezen, sierkussens, kruikenzakken, slabben en speendoekjes niet. Alle verzorgingsproducten en accessoires zijn in dezelfde stof en kleurlijnen uitgevoerd als het kinderbeddengoed.

Daardoor is alles makkelijk en vooral heel leuk te combineren. De speendoekjes, slabben en spuugdoekjes zijn leuk om als (kraam)cadeau te geven.

Naast beddengoed van Koeka heeft Tiny Heroes ook een grote collectie beddengoed van andere merken in het assortiment, zoals Cottonbaby, Taftan, Town & Country, DwellStudio, Tureluur kids, Wazzhappening en Franck & Fischer.

Foto’s via Koeka.