Tom en Lilly, furniture for important kids

Dit is nou echt wat je noemt een originele boekenkast voor op de kinderkamer, een echte boekenboom! Dit is een van de prachtige producten die Tom en Lily ontwerpen.

De boekenboom is alleen al door zijn vorm bijzonder. Wat hem nog bijzonderder maakt is dat de boomvorm zowel van de voorkant als vanaf de zijkant te zien is, het silhouet is er ongeacht hoe je er naar kijkt!

Verder vind je bij Tom en Lily bijvoorbeeld dat ene originele babybedje of het peuterbed waar je al zo lang naar op zoek bent. Of die mooie kast of aparte commode voor op de baby- of kinderkamer.

Kenmerkend voor Tom en Lily: alles is opvallend bijzonder en altijd van topkwaliteit! Je kunt kiezen uit diverse houtsoorten, trendy kleuren en volop combineren met de mooiste designstoffen.

Ook heeft Tom en Lily de kleurrijke vloerkleden van Pappelina, bedtextiel van Bibelotte en Room Seven en vrolijke knuffels en ‘trophey heads’ van Anne Claire Petit in het assortiment, leuk om de kinderkamer mee af te maken.

Ben je op zoek naar meubels en accessoires voor een kinderkamer? Bezoek dan de website van Tom en Lily, echt een aanrader!

Foto’s via Tom en Lily.