What you see is wat you (can) get met Kukelux!

Wil jij jouw (klein)dochter kleden volgens het laatste modebeeld, maar nét iets anders dan de mode bij de grote ketens én voor een schappelijke prijs? Dat kan sinds kort samen met Kukelux.

Kukelux biedt in één pakket trendy DIY mode voor girls. Een pakket met kwalitatief hoogwaardige stoffen en patronen, gebaseerd op het laatste modebeeld voor meisjes van 2 t/m 12 jaar. Kukelux wil vanuit creativiteit de hedendaagse vrouw inspireren, stimuleren en motiveren op het gebied van DIY-kindermode.

De professionals van Kukelux volgen tot in detail het kindermodebeeld van de seizoenen en zijn kind aan huis bij de grote leveranciers van stoffen in binnen en buitenland. Dit samen met de passie en gedrevenheid van het Kukelux team vormt de basis voor de unieke Kukelux combinaties.

Deze combinaties bestaan uit modieuze stoffen, customized patronen, uitgebalanceerde fournituren en trendy accessoires. Alle combinatie zijn terug te vinden in de webshop van Kukelux.

Wil je niet de gehele kledingcombinatie, maar slechts een gedeelte dan is dat geen probleem. Alle items op Kukelux kunnen zowel los van elkaar of als volledige combinatie besteld worden. Wat je ook kiest, je ontvangt altijd één pakket met daarin alle benodigdheden en kan direct aan de slag!

Foto’s via Kukelux.