De Zsa-Zsa webshop: pure nostalgie!

De Zsa-Zsa shop is de onlineshop van twee fysieke winkels samen: Zsa-zsa rouge & Petit zsa-zsa. In de webwinkel tref je een selectie aan van de favorieten uit de twee fysieke winkels.


Zsa-zsa rouge werd in 2001 geopend. Het idee hiervoor was spontaan gegroeid uit de voorliefde voor alles wat kleurrijk, retro, kitsch en vooral niet te gewoontjes is. Deze winkel is een geschenk -en accessoirewinkel met kleurrijke en originele tassen, gadgets, kleding en pure kitsch. Deze winkel is ideaal voor wie op zoek is naar een cadeautje voor vrienden of voor zichzelf…

Al na twee jaar bleek de winkel te klein voor alle leuke kinderspullen die de eigenaren Lars en Inge op hun talloze zoektochten vonden. Logisch gevolg was de opening van Petit zsa-zsa. Deze winkel is de Zsa-zsa rouge spin-off voor kinderen van 0 tot 99 jaar. Hier vind je vrolijke hebbedingen, speelgoed waar je helemaal nostalgisch van wordt en kleding met een vleugje retro.

Elf jaar later was de tijd rijp om ook de 21ste eeuw in te stappen en werd de webwinkel Zsa-Zsa shop gelanceerd. Hier vind je een selectie uit de twee fysieke winkels, zoals de hierboven afgebeelde melaminebordjes van de Zweedse Ingela Arrhenius.

Foto’s via Zsa-Zsa shop.