Bezoek de nieuwe website van Kleertjes.com!

Toegegeven, de website van Kleertjes.com was na vele jaren van trouwe dienst inderdaad wel aan vernieuwing toe. En dat is nu gebeurd met als resultaat een prachtige, frisse, duidelijke en helemaal-van-nu website!.

Kleertjes.com girls

Kleertjes.com is een van de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby’s, kinderen en aanstaande mama’s. Ze zorgen voor gemak voor de moderne moeder met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. Kleertjes.com biedt een plek waar je alles kunt vinden: de bekende en vertrouwde merken uit nieuwe en vorige collecties. Naast kinderkleding, kinderschoenen en positiemode kun je bij hen ook terecht voor nachtkleding, ondergoed en leuke accessoires.

Kleertjes.com

Kleertjes.com wil moeders en kinderen inspireren en laten genieten. Ze maken het leven gemakkelijker en efficiënt, en creëren daardoor quality time voor moeder en kind. Naast zeer scherpe prijzen, een ruim gevarieerd aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment, ligt het succes van deze webshop in het bieden van kleding van uitstekende kwaliteit, in betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een ouderwets goede service. Ze willen van elk pakket een feestje maken en klanten graag verrassen met een van onze vele give aways.

Kleertjes.com boys

Om te vieren dat de nieuwe website / webshop live is betaal je deze week geen verzendkosten. Dat is leuk shoppen, zeker als je ook nog eens 40% korting krijgt op de gehele collectie. Neem dus snel een kijkje bij Kleertjes.com!

Foto’s via Kleertjes.com.