De Wishbone Bike, een unieke 3-in-1 loopfiets

De Wishbone Bike is een mooie en unieke houten 3-in-1 loopfiets afkomstig uit Nieuw-Zeeland. De loopfiets staat garant voor jaren speelplezier en staat al tijden hoog in de lijst van de meest verkochte loopfietsen. Hij is te gebruiken voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar.

Als je kind ongeveer één jaar is kan de Wishbone Bike gebruikt worden als ‘trike’, driewieler. De fiets heeft dan 2 wielen aan de achterkant en 1 aan de voorkant. Als je kind er aan toe is bouw je de fiets om naar de meer gebruikelijke loopfiets. Als je kind weer wat groter is kun je het frame van de fiets omdraaien waardoor het zadel hoger komt te staan.

Loopfiets van Wishbonebike

Een loopfiets is goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Als kinderen veel gebruik maken van een loopfiets en op die manier het bewaren van hun evenwicht oefenen, is de kans groot dat ze de fase van fietsen met zijwieltjes helemaal overslaan!

Driewieler van Wishbonebike

De Wishbone Bike heeft banden van gerecycled materiaal en is gemaakt van duurzaam hout. Voor de afwerking is volledig gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten. Zelfs de verpakking en de gebruikte inkt is milieuvriendelijk.

Wishbonebike special edition

De Wishbone Bike is wat betreft design en mogelijkheden uniek in zijn soort. Hij is o.a. te bestellen bij deze webwinkels!

Foto’s via Wishbone.