Een volledige kinderkamer vind je bij Emob4kids!

Emob4kids is een webwinkel waar je alles vindt om in een keer je volledige baby-, kinder-, en/of tienerkamer samen te stellen. Je vindt er zowel de meubels (bedden, bureaus, kledingkasten) als matrassen, beddengoed en decoratie.

2

Bij Emob4kids vind je heel veel verschillende originele bedden waarvan sommigen helemaal in thema zijn gemaakt, zoals het hierboven afgebeelde autobed. Naast gewone eenpersoons bedden vind je er ook stapelbedden en hoogslapers.

1

De decoratie die je bij Emob4kids vindt bestaat uit kinderbehang, poefs, vloerkleden en prachtige muurstickers van RoomMates en Walltastic.

3

Voordeel van Emob4kids is dat deze webwinkel alles op voorraad heet. De levertijd is 3 werkdagen dus je hebt in een keer de hele kinderkamer in huis! Je kan zelf de dag kiezen waarop alles wordt afgeleverd, wel zo praktisch.

4

Mocht je zelf niet handig zijn of geen zin hebben om van de afgeleverde dozen een mooie kinderkamer te maken dan kan je gebruik maken van de montagedienst van Emob4kids.

Om kennis te maken met Emob4kids kan je deze maand gebruik maken van een kortingscode als je iets bestelt bij Emob4kids. Kijk voor deze kortingsactie op onze actiepagina.

Foto’s via Emob4kids.