Feestelijke en kleurrijke slingers van KiddyColors!

Webwinkel KiddyColors biedt een mooi assortiment van handgemaakte Thaise producten aan. Niet alleen het assortiment, maar ook het verhaal achter deze webwinkel is mooi!

kiddycolours

Ruim drie jaar geleden emigreerde eigenaresse Renske de Gee met haar gezin naar het Thaise Chiang Mai. Een jaar later startte zij KiddyColors om daarmee de lokale bevolking te steunen.

Naamslinger KiddyColors

Alle KiddyColors producten worden met de hand gemaakt door Thaise en Birmese vrouwen. Dankzij dit werk hebben deze vrouwen een inkomen, werken onder goede arbeidsomstandigheden en kunnen in hun eigen levensonderhoud voorzien. Daarnaast besteedt KiddyColors ook 10% van de opbrengst aan goede doelen.

naamslinger isa

De verjaardagsslingers zijn de nieuwste producten van KiddyColors. Met de handige cijfersets van KiddyColors is het niet meer nodig ieder jaar een nieuwe slinger kopen, want je kan de slinger ieder jaar opnieuw gebruiken!

twee slingers kiddycolors

De slingers zijn verkrijgbaar in vier mooie kleurencombinaties. Het uiteinde van elke slinger kan afgewerkt worden met een figuurtje naar keuze, bijvoorbeeld met een hartje, auto of een ster. De slingers van KiddyColors staan feestelijk in elke ruimte. Ze zijn origineel en geweldig leuk om te hebben én cadeau te geven!

Foto’s via KiddyColors.