Happy sale-shopping bij webshop De Kleine Zebra!

De Kleine Zebra is inmiddels een oude bekende in webwinkel-land. Deze webshop is eigendom van drie Belgische zussen. In totaal hebben deze zussen negen kinderen, niet zo wonderlijk dat deze dames echt wel weten wat kinderen allemaal leuk vinden!

De kleine zebra 1

Als dat leuks hebben de zussen verzameld in hun webwinkel De Kleine Zebra. Je vindt er o..a. mooie meubels en accessoires voor in de kinderkamer. Naast interieuritems heeft de Kleine Zebra ook kleding, schoolspullen en andere hebbedingetjes in de collectie.

De Kleine Zebra 3

Alle producten van De Kleine Zebra worden snel geleverd en leuk verpakt. Vanaf deze week is het nog leuker shoppen bij De Kleine Zebra, want de zomerkoopjes starten zijn gestart! De hele maand juli kan je heerlijk sale-shoppen op de sale-pagina van deze webshop.

De Kleine Zebra 4

Om plaatst te maken voor de nieuwe herfst/winter collecties ruimen ze namelijk op en geven veel korting, tot wel 70%, op heel wat leuke woonaccessoires en hebbedingen voor kids!

De Kleline Zebra 2

En er is meer! Ze geven ook een leuke korting op heel wat basics zoals t-shirtjes, singletjes, boxers, rompertjes, zwem- en slaapkleding voor jongens, meisjes en baby’s. Enthousiast geworden? Sla dan nu je slag check de sale categorie van De Kleine Zebra!

Foto’s via De Kleine Zebra.