Shop Ferm Living bij webshop De Kleine Zebra!

Gezellig aan tafel met heel het gezin, een heerlijke kop koffie, een boek lezen in je favoriete stoel, wegzinken in je gedachten … Het zijn de kleine momenten die het leven groot maken. En daar helpt Ferm Living maar al te graag bij!

Ferm Living 2014 herfst

De Kleine Zebra verkoopt de prachtige wintercollectie 2014-2015 van dit Deense merk. De collectie wordt gekenmerkt door het leven en haar wonderen. Zo vind je kleine kinderwonderen in hoge bergtoppen of indiaanse tipi’s. Mooie prints komen tot leven op behang, organisch beddengoed en kussens.

Ferm Living1

En Billy de beer steelt de show! Het Billy Baer kussen, muziekdoosje, de muurvlag en het opbergmandje horen deze winter thuis in elke hippe kinderkamer en natuurlijk heeft De Kleine Zebra ze ook op voorraad.

Ferm Living 2

Terug van weggeweest bij Ferm Living zijn de leuke bedlampjes voor aan de wand. Gebruik de prachtige Fox lamp om een leuke en stijlvolle sfeer te creëren in de kinderkamer. Onder de gloed van het vosje kan je kind een boek lezen voor het slapen gaan of nog even met de favoriete knuffel spelen.

Ferm Living winter 2014

De wandlampjes worden gemaakt van fijne eiken fineer. De bedlampjes zijn bij De Kleine Zebra ook verkrijgbaar in de vorm van een vos, huis of een auto. Ze zijn mooi te combineren met het beddengoed of behangpapier van Ferm Living. Naast de kindercollectie denkt het interieurmerk ook aan trendy mama’s met hebbedingen in grafische prints voor de bad- en woonkamer!

Foto’s via De Kleine Zebra.