JunkTrunk meubels, dat is spelen en opbergen in-één!

JunkTrunk kindermeubels, dat is spelen en opbergen in-één! JunkTrunk (‘rommel-kist’) kindermeubels zijn hippe design kindermeubelen voor kinderen van 3 jaar en ouder. Een JunkTrunk is twee in één: een vaste speelplek voor de kinderen én een vaste opbergplek voor hun speelgoed.

Tafel en stoelen JunkTrunk

JunkTrunks zijn topkwaliteit meegroei-meubels die jarenlang meegaan. Wil je een speelhoek op maat? Ook dat kan bij JunkTrunk. Kijk op hun website op de pagina Mix & Match, kies een kindertafel en zitmeubel en ontwerp je eigen speelhoek.

Tafel junktrunk

Met de JunkTrunk kindertafel houd je alles opgeruimd en netjes. De houten tafels zijn namelijk allemaal voorzien van een ingenieus opbergvak. Bekend uit de woonbladen is de JunkTrunk kindertafel met klep. Een handig en praktisch speel- en opbergmeubel met bijpassende houten kinderbankjes.

junktrunk

De stoere en kindvriendelijke kindertafels van JunkTrunk zijn gefabriceerd van uiterst duurzaam beuken- en berkenhout. Ze hebben basic kleuren, ronde hoeken en verzonken scharnieren. Geen poespas, maar functioneel design. Een houten JunkTrunk kindertafel past daarom in elke speelhoek in de woon-, speel- of kinderkamer!

Foto’s via JunkTrunk.