Knallende zomercollectie van O’Chill bij Zazou!

De zomercollectie 2014 van O’Chill heeft outfits die gaan knallen deze zomer! Daarnaast hebben ze ook prachtige basics met mooie details voor echte sophisticated girls. Natuurlijk is alles uitstekend met elkaar te combineren.

Zazou - O'chill

Webwinkel Zazou heeft de collectie O’Chill in huis. Een van hun favorieten van uit de zomercollectie van O’Chill is het pauwenjurkje ‘Pippa’. Het heeft een prachtig design. Opvallend en chique door de mooie kleuren en afwerking. Een overslag hals, zwierige strookjes aan de rok en een mooi satijnen aansnoerlintje maken deze eyecatcher een gewild kledingstuk van elk meisje.

Jurkjes O'chill

O’Chill blinkt uit in leuke jurkjes en in leuke kledingsetjes. De zomercollectie 2014 showt fijne tricot halterjurkjes in rood, wit en blauw die iedereen leuk staan en makkelijk te combineren zijn. Met een rode legging erbij is de zomerse look compleet. Zazou heeft ook de mooie basics van O’Chill.

O'chill bij Zazou

Met leuke details, mooie prints, maar ook vrolijk hip design in knalkleuren zoals het 5-pocket broekje ‘Tina’. Deze staat prachtig met het neongeel topje ‘Renate’. Laat de zomer maar komen, met O’Chill creeer je zomerse, hippe outfits, stoer & stijlvol!

Zomer 2014 o'chill

Zazou is dol op de mooie stoffen en details van O’Chill. Met de zomercollectie 2014 is het niet anders. Een mooie print, speelse applicaties, een bloem strik of bandje. Bij O’Chill is het nooit saai!

Foto’s via Zazou.