Lamaze speelgoed helpt bij baby’s ontwikkeling !

Het doel is simpel: het ontwerpen van speelgoed dat de fantasie van kinderen aanmoedigt. Dat de nooit eindigende nieuwsgierigheid van kinderen stimuleert en een beroep doet op het sterke gevoel voor avontuur. Dat zijn de uitgangspunten van het speelgoedmerk Lamaze.

Lamaze bij IkenIk

Lamaze begrijpt daarnaast dat ouders hun kindje veilig speelgoed wil bieden. Daarom heeft Lamaze in samenwerking met experts speelgoed ontwikkeld dat veilig is en bijdraagt aan hun ontwikkeling. Het Lamaze speelgoed is ontwikkeld voor de allerkleinsten tot kinderen t/m twee jaar. Voor elke stadium is er een nieuw speeltje dat past bij hun leeftijd.

Lamaze

Het Lamaze speelgoed is vooral ook leuk en kleurrijk. Door de felle kleuren valt het op in de box, in de auto of in bed. En dat vinden kinderen leuk; ze zullen ernaar blijven graaien, proberen het speeltje te draaien en eraan te trekken. Ze blijven lachen om hun Lamaze speelgoed!

Lamaze speelgoed

Vooral de hieronder afgebeelde Octotunes is populair in de hele wereld. Er staan veel filmpjes op YouTube van lachende baby’s die spelen met dit speeltje. Ook het Lamaze speelkleed is een veel besteld product.

Lamaze octotunes

Webwinkel IkenIk heeft een groot deel van de collectie van dit speelgoed op voorraad. De hele maand maart verzenden zij het Lamaze speelgoed gratis!

Foto’s via IkenIk.