Met korting wegdromen bij DroomParken op de Veluwe!

DroomPark Beekbergen ligt midden op de Veluwe, verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen. In de altijd groene omgeving kun je eindeloos wandelen en fietsen door bijvoorbeeld het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Droompark Beekbergen

Naast wandelen en fietsen zijn er natuurlijk veel meer leuke dingen in deze omgeving te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan De Julianatoren, de Loenense Watervallen, de Apenheul, het Kröller Müller museum, de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM), Paleis ’t Loo, Burgers’ Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum of Ouwehands Dierenpark Rhenen?

Activiteiten Beekbergen

Ook als je geen zin hebt om erop uit te gaan biedt DroomPark Beekbergen veel faciliteiten, zoals een overdekt zwembad (met apart peuterbad voor de kleintjes), wellness voorzieningen, fitness, tennisbanen, midgetgolf en poolbiljart. Ook bij minder weer is er dus volop te doen voor zowel groot als klein.

Activiteiten Veluwe

Erop uit, en balletje slaan, lekker klimmen en klauteren of gewoon vanaf een terrasje toekijken, hoe je je vakantie indeelt bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Er is in ieder geval van alles te doen op en in de omgeving van dit kindvriendelijke vakantiepark!
Via KIDSwebwinkelen kun je met een aantrekkelijke korting boeken. Kijk voor meer informatie op onze actiepagina

Foto’s via DroomPark Beekbergen.