Nieuw bij Squla: leer in 12 weken blind typen!

Squla heeft nu ook een typecursus! Alweer 5 jaar geleden is Squla gestart vanuit het idee dat er in het hedendaagse onderwijs veel meer mogelijk zou moeten zijn met de technologie van nu. Een inovatieve vader heeft toen samen met een groep onderwijzers en game-ontwikkelaars Squla ontwikkeld. Met Squla kunnen leerkrachten en ouders een kind op de juiste manier motiveren om met de lesstof aan de gang te gaan.

squla kies vak

Elke dag wordt Squla verder uitgebreid en doorontwikkeld, het is nog lang niet af. Ondertussen wordt er thuis door meer dan 80.000 kinderen met de lesstof geoefend op Squla met tablet of computer. Op school spelen al meer dan 20.000 klassen op Squla, individueel of klassikaal op het Digibord!

squla quiz

Omdat de meeste scholen met Cito werken als het gaat om het monitoren van individuele kinderen denken ze bij Squla dat het helpt om kinderen kennis te laten maken met de manier waarop de Cito-vragen gesteld worden. Om die reden is Squla gaan samenwerken met Cito. Een kleine 5% van de oefenstof op Squla zijn vragen waarmee kennis gemaakt kan worden met de Cito-vraagstelling.

squla typecursus

En nu kan je ook blind leren typen bij Squla! Met Squla TypeSurvival beleeft je kind op een mountainbike, skateboard en in een kano spannende avonturen terwijl hij/zij een complete typecursus doorloopt. Aan het eind (12 weken) ligt er een officieel typediploma te wachten! Momenteel is deze cursus met 20 euro vroege vogel korting te bestellen en betaal je 79,95 voor de complete online cursus. Kijk voor de gratis type-proefles of informatie over een maand gratis Squla op Squla.nl.

Afbeeldingen via Squla.